Det är nog bra att...

ma & bror dimper ned här om några timmar, efter mitt senaste inlägg fick jag nämligen akut hemlängtan. Dock var det inte julstjärnan eller adventsljusen som orsakade det utan Totte. Saknar min lilla tokfrans... Saknar att bära runt honom under min tröja när han vill gosa lite extra & saknar de små knasutbrott som han fick då & då, de där ilen som fick honom att de facto springa på väggarna trots sina 7-8 kilo (inte så långt kanske, men väldigt mkt Matrix på Tottes eget lilla sätt). Det som verkligen satte igång saknaden? Tanken på knäppa saker som han tycker om att äta...

Humlor & getingar
Tops
Damm
Kedjor
Min lilla turkanin som jag hade hemma i Lund

& så gillade han att sniffa tandkräm... Åh, saknar massor!


Totte, en alldeles, alldeles egen liten katt!

Kommentarer
Postat av: mgs

Jag är så glad att vi inte behöver åka genom USA med all din gröt och pulver, kände nämligen inte för att förklara för homeland security att det är svensk mat och inte Antrax elr nått. Nu ska jag bara göra mina sista ord hörda i Lycksele och sen dra.



Fick min lön idag...November = 2000



...woooh...



Kände inte stark kärlek till Finnbacken då kan jag ju säga redan nu. (Längtan till Canada överväger dock mina begär att ta cyanid så TACK!)



Ses om ett tag!

2008-11-28 @ 01:50:16
Postat av: Jo

En sak som Totte INTE tycker om att lukta på:

APELSIN, har aldrig sett någon spotta så mkt efter att bara ha luktat på något =)

Ha så trevligt med familjen!

Puss!

2008-11-28 @ 15:13:01
Postat av: Ida

Bror - Hm, 2000... men har inte du slitit en massa med ungarna? Jäkla smålandskommun... & vi dränker sorgen med öl när du kommer hit, puss!



Jo - Ahahaha! Å det är det roligaste som finns! Fast den gången han av misstag råkade få ett 'apelsinsprut' från en apelsin som jag satt & skalade då var det vanvettigt synd om lille knas! SÅ olycklig katt! We will, puss!

2008-11-28 @ 17:03:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0