Milk enhanced beverages and their subsequent aging

Introduction
I de fall vätskebaserade drycker upplevs som för starka kan de mildras med mjölk, även socker kan bidra till denna effekt. Viktigt i denna process är att använda sig av färsk mjölk eftersom motsatsen kan resultera i icke önskvärda resultat. Vidare är det av yttersta vikt att rengöra kärlet i vilken dessa komponenter blandas i de fall då inte all vätska konsumeras.

Method
Koka upp vatten och överför till ett kärl med för ändamålet passande dimensioner. Tillsätt smakförstärkare så som te, samt tillför mjölk och socker.

Result
Utförs alla stegen i korrekt ordning resulterar detta i en mild behaglig upplevelse som kan främja värkande halsar samt tillföra värme. Rengörs dock inte kärlet för ändamålet mellan användningstillfällena resulterar detta i en föga aptitlig jäsningprocess. Vätskan övergår från lättflytande form till en grumlig grötlikande konsistens med spridda inslag av jäsande bubblor.

Conclusion
Livsmedel avsedda för konsumtion kan bli avskräckande oaptitliga om de lämnas att jäsa under en tidsperiod av en och en halv vecka. Omfattande rengöring av dryckeskärlet kommer att erfodras i de fall detta tillåts ske.

Kommentarer
Postat av: Jo

Hahahaha!!!!

2008-11-11 @ 20:17:26
Postat av: Ida

Ja ibland ställs man inför allternativet skratta eller gråt & jag försöker i regel välja det förstnämnda! :)

2008-11-11 @ 20:30:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0