Suck...

Idag regnar det i Toronto. Mkt. Vilket gjorde att jag i morse väcktes av tunga suckar från Isoldes rum. Det är mkt möjligt att hon använde upp hela den suckkvot jag kommer att behöva under hela mitt liv före lunch. Isolde är lite lätt väderstyrd när det kommer till humöret...Till hennes försvar kan jag dock säga att vädret inte precis visar sig från sin bästa sida idag. Moi som hade tänkt göra mig lite fin inför kvällens middag med Laura beslutade mig vid ett-tiden för att det finns en gräns för hur mkt man egentligen kan leva på hoppet, gav således upp & kittade på mig varma kläder istället.


Min garderob behöver förövrigt uppdateras på den fronten; för att vara en så frusen person som vad jag är, & för att bo så långt norrut som jag alltid gjort, äger moi häpnandsväckande mkt kläder som passar sig bättre för mer tropiska klimat. Väljer att se på det som att mitt undermedvetna hintar om att jag ska söka postdock på Hawaii! :)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad långt hår du har! Fint fint. I Umeå har vi fått snö nu, inge regn. Vi hoppas bara att det blir mer snö, så att vi kan åka ut med skotern. Förra året var det som dåligt med den varan. :) Kram.

2008-11-17 @ 19:41:46
Postat av: Ida

Åh, tack! Du är typ den enda personen som noterar just det! Eftersom jag försökt att spara ett tag så värmer det ju lite att det börjar synas!



Snö är så mkt bättre en regn, finns typ inget tristare än det sistnämnda. Fast lite roligt är det ändå att du blivit en skotermänniska! :)



Kram

2008-11-17 @ 21:36:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0