Welcome to Kindergarten of Toronto...

Idag genomled jag ännu en av avdelningens 'specialdesignade' kurser för PhD & MSc studenter. Suck, två timmar som jag hade kunnat ägna åt helt andra saker som, oavsett vad jag gjort, varit mer konstruktivt. Lågvattenmärket var när vi var tvugna att spela upp små sketcher över vad som kan gå fel under våra labbar. Moi fick spela en undergrad & skrek således illa & gält under den lilla scen då jag skulle låtsas att mitt hår börjat brinna efter kontakt med en bunsen brännare... Japp, det känns ju väldigt vettigt att ägna sin tid åt denna typen av aktiviteter. Sure, jag får betalt för att knapra i mig vindruvor & dricka apelsinjuice på tetra men hur mkt bättre jag blir som lärare ifrågasätter jag ju starkt.  

Kommentarer
Postat av: mgs

Nä, Jon är, som bäst, måttligt avstötande vulgär. Jag tycker han är skitrolig! Det är kanske bäst om mamma får spara sina öron från det.



Och NEJ, jag tycker inte Paris Hilton är en bra person...skådespelerska. Jag ville illustrera min poäng över hur dum min hjärna blir ibland.

I.e:

Sudd

Paris Hilton



Puss

2008-11-19 @ 18:48:59
Postat av: mgs

Btw, Naaw, en special kurs för de speciella eleverna! Det är verkligen sött av dig att erbjuda dem en hjälpande hand.

2008-11-19 @ 18:50:18
Postat av: Ida

Oki, jag lämnar beslutet till dig & ma... Ni får diskutera igenom alternativen så ser jag sen vad jag beslutar mig för.



& relaterat till hur dum din hjärna blir ibland så finns det bättre metaforer... ;)



Um, nu råkar jag ju höra till de speciella eleverna som måste gå den speciella kursen så jag är ju måttligt road av vad du antyder mellan raderna.



Kram!

2008-11-19 @ 19:32:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0