Whii, paket!

Få saker gör mig så glad som paket. Paket får den tristaste dag att framstå i ett helt nytt sken. Så stor är min förkärlek för paket att till & med de som jag har 100% koll på innehållet i (eftersom jag betalat det själv) gör mig på gott humör. So, till & med elever som suger på vad de gör (fjärde året på universitetet, jag ska INTE behöva hålla handen hela tiden) reduceras till mindre irritationsmoment när man hittar paket på sitt kontor! Paket innehållande favorittypen av litteratur dessutom! 

  
Ja & så lite julklappar. Fast de kommer inte med på bild av förklarliga själ, plus att jag lite småskäms för att jag redan köpt så många. Det får mig att känna mig så där otrevligt anal, som en person med kontrollbehovsnivån uppskruvad till öronsnibbarna. Jag skyller på att alla paket till familjen måste vara inhandlade före den 11 december eftersom det är den dagen ma & Magnus flyger tillbaka till den höga norden på andra sidan Atlanten.  

Kommentarer
Postat av: mgs

Tjaa!

Okej, det här kan bli tight men what evör, det beror på när vi ska dra nästa dag.



Jon LaJoie uppträder den 10:de i Toronto och det skulle vara så jävla hårt om jag såg han. Well right, jag måste vara ärlig, det är mer humor jag, adam och ceeh gillar så jag vet inte om du gillar honom men du kanske har en kompisss?



Det skulle vara awsome om det gick!



Horseshoe Tavern

370 Queen St. West

8pm

2008-11-13 @ 01:59:49
Postat av: Ida

370 Queen St. West ligger kanske 20-30 min promenad från avdelningen, så det är inte överlångt bort! :) Oki, hur ser läget ut - vilka tider, hur köper man biljetter, vem är personen ifråga?

2008-11-13 @ 20:47:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0