Why does it feels so bad...

Det jag hoppades på hände, fast inte på det sätt jag hade önskat. Känns inte sådär helt hundra just nu, isch... En bra sak är i alla fall att mitt PhD komitté-möte idag spikades till sista veckan i November. Detta är vanligtvis inget som man ska se fram emot, men jag behöver vara sysselsatt just nu. So, nu blir det till att gräva ned sig i artiklar om dino-cystor, områden som är viktiga för den termohalina cirkulationen samt avsmältningen av den nordamerikanska inlandsisen.

Men först ska jag skriva ett mail som jag skjutit på, för skriver jag det inte så kommer jag att lägga mig i kväll med ordet dubbelmoral ringandes mellan öronen. & även om det är ett av de där orden som jag vanligtvis blir lite trött på (för VEM är inte det lite titt som tätt?) så kan jag inte vara det i just detta fallet. Det suger, men ibland måste man inse att man inte kan skjuta bort sånt som är obehagligt - ibland måste man ta lite vuxet ansvar.  

Sedan ska jag gå hem & dricka sjukt mkt te & ignorera att penicillinet kom med en rekommendation att inte dricka alkohol, för ikväll behöver jag ett litet glas Drambuie.

Kommentarer
Postat av: ma

Vad skall ni ta upp vid det mötet? Nyfiken Ma.

2008-11-09 @ 19:04:38
Postat av: Ida

Ungefär allt som jag ska pyssla med under de närmaste 4 åren. & detta är inte en sitta & lyssna på sina handledare typ av möte, det här är lite som ett försvar för varför man blivit antagen.

2008-11-09 @ 20:12:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0