And then...

Sedan barkade allt utför & Jo bara dog lite inombords för varje sekund hon tvingade tillbringa i Niagara. Moi som redan varit där tre gånger innan var dock van (läs själlöst hjärntvättad) & roade mig glatt med att få ut så mkt av alla attraktioner som jag kunde. Således tvingade jag Jo att ta kort på all plastig utfyllnad samt att posera med vanvettiga små detaljer som någon i stadsfullmäktige tydligen har en förkärlek för...

    
Affär numbero uno, här tror Jo fortfarande att saker & ting kommer att bli bättre...


& här har realiteten sjunkigt in... :) Jo är dock en trouper som återhämtade sig relativt snabbt & insåg att man bara har så roligt som man gör sig, kort på det kommer imorgon. Nu ska jag åka iväg till TCA & klättra, ie göra av med lite energi så att jag inte slösar den på tårar. After that... drinkar med någon väldigt, väldigt speciell...

Kommentarer
Postat av: ingrid

inget ont emot den stackars bjornen men du inser att bilden med dig och bjornen ar en aaaning porrig? (Bjorner ser ut att ha det ganska bra...)

2008-10-28 @ 10:31:13
Postat av: Jo

Den staden är verkligen helt galen! Finns inte ord att beskriva, man måste uppleva det själv =)

Åh Ida, vad avundsjuk jag blir nu, jag vill också klättra =(

Hälsa han som alltid får dig att le =)

Puss!

2008-10-28 @ 12:13:12
Postat av: Ida

Ingrid - Skratt! Nej det hade jag inte tänkt på, & jag som ler & vinkar...



Jo - Jepp, helt knäpp! Önskar att vi hade haft mer tid att klättra, men jag tycker verkligen att du ska ta kontakt med gymmet i Lund & checka vad som egentligen gäller. Sedan blir det ju klättring ute i naturen till sommaren! Puss!

2008-10-28 @ 20:13:27
Postat av: Maja

Jag älskar Jos jacka :D

2008-10-29 @ 09:33:34
Postat av: Jo

Måste erkänna att det inte är min jacka, det är Idas. Hon var så snäll o lät mig låna den eftersom jag inte hade med mig en ordentligt varm egen. Men ja, den är jättefin =)

2008-10-29 @ 10:30:07
Postat av: Ida

Tack, jag är mkt förtjust i den själv - känner mig som lilla rödluvan! :) Sedan så hade det ju känts lagom egoistiskt att inte låna ut den med tanke på att det blev mkt kallare precis tills det att du kom!



Kram på er båda!

2008-10-29 @ 16:46:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0