Man blir visare för var dag...

Detta lärde jag mig under baletten igår:

1) Det är apsvårt att ta sådanna där pyttesteg åt sidan som ballerinor gör, ni vet så som de gör när de förflyttar sig i rad. I min ensamhet går det halvskapligt, i grupp ser vi ut som skadeskjutna gäss - inga svanar i sikte.
2) Det gör ont att dansa balett med en bit glas i foten. Satan i gatan, nu blir det till att köpa ett rakblad & en gång för alla se till att få bukt med den idiotiska lilla skärva som uppehåller sig i min högerfot

Vad jag inte lyckades lista ut är hur vissa av mina kursare fungerar. Detta är alltså en balettkurs på tio veckor (ie 10 lektioner) för totala nybörjare & vi har nu klarat av lektion nummer två. Ändå dök tre av dem upp iförda transparanta vita trikåer, små svarta bodys samt håret uppsatt i knut med tillhörande hårnät... Moi bara glodde stumt.

Kommentarer
Postat av: Jo

1. Hur har du fått en glasbit i foten??

2. De är alltså värre än dig? :P

2008-10-02 @ 12:40:51
Postat av: Maja

Haha! Vad har du på dig då?

2008-10-03 @ 10:21:02
Postat av: Ida

Jo - Råkade trampa på den i köket (ingen vill kännas vid att ha tappat ett glas & slarvat med städningen...) & hälften bröts av inne i foten. Moi hoppas nu på imflamation & inkapsling.



Maja - Träningsbyxor (tajta, men INTE genomskinliga) & topp. Ska dock införskaffa kortare träningsbyxor, så att jag kan se mina fotpositioner bättre, samt balettskor.

2008-10-04 @ 22:42:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0