Stress...

Idag har jag upplevt en av de mer stressfyllda dagarna i mitt liv. Knatade in till institutionen vid halvtio tiden & möttes av följande lilla meddelande från min handledare:

Hi Ida,
I have a lecture from 10 to 11. Therefore, I don't have the time to make the corrections. Please, correct the instructions and make 18 copies.


Vilket innebar att moi hade si så där 35 minuter att skriva om hela labb-protokollet innan jag tvingades springa till min ELWS-kurs. Lyckades på något vänster fixa alla ändringar & ta mig dit någorlunda i tid. Only problem, efter lektionen var slut hade jag tutorial-möte med min ELWS-lärare. Vilket innebar att moi spurtade som en tok direkt från det mötet till Jörgs efterföljande lektion. Flåsandes som en blåsbälg lyckades jag precis svänga in i klass-rummet innan han startade upp dagens föreläsningar. Vid det laget var jag så i spinn att mitt hjärta pickade på i näbbmusfart under de första 15 minuterna, för att sedan sakta ned till en malande oro över hur Jörg skulle ta emot mina ändringar. För det är väl en sak att ändra ett ord här & ett ord där - men moi tog sig friheten att infoga extra frågor som jag tyckte att han saknade i sitt upplägg... So, major lättnad efter lektionen när han sa att de var ok - mkt högt beröm från honom! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0