Triumf!

Ah, jag var överlägset bäst under dagens ELWS seminarie! Nu säger ju inte det så där jättemkt, med tanke på att Yun-Mi vid ett tillfälle råkade irra sig bort från podiet & direkt ut i projektorljuset vilket fick henne att frysa som en kanin framför en bil, men är ändå lite småtrevligt för självförtroendet. Belönade mig själv med min all time Starbucksfavorit - Vivanno - & kan nu luta mig tillbaka under fortsättningen av kursen & koncentrera mig på att vara obehagligt petig när det gäller presentationsdetaljer - moi älskar att opponera!

Lite småintressant - vår lärare filmade mig, vilket innebär att jag har hela min presentation på en liten 30 min DVD... En del av mig vill se den omgående, en del av mig skriker 'bränn, bränn'. Tror att jag kommer att buffra upp mig med en två, tre koppar te innan jag kikar igenom den ikväll...& sedan bränner jag den så att kära bror aldrig får möjligheten att lägga beslag på den, i.e. så att han kan skratta åt mitt sätt att prata.

Kommentarer
Postat av: mgs

Nej! Nej! Neeej!

Gör såhär: Drick en, två, tre glas vin och slappna av innan du tittar på den, samtidigt som du tittar dricker du två, tre glas vin till och sen skickar du den till mig med posten

2008-10-01 @ 21:32:53
Postat av: Ida

Jo men troligt. Inte vinet då alltså utan att jag skulle förse dig med DVD, så mkt tycker jag inte om dig! ;) Kraam!

2008-10-01 @ 21:51:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0