Ett litet guldkorn!

Precis så där 'Viktoria pratar med sjuka barn & sätter guldkant på deras vardag' känner jag mig när jag tittar på dessa bilder. Fast utan att på något sätt antyda att jag kände mig tvingad att underhålla Lucas på något sätt! Lucas är ungefär tidernas gulligaste lilla 8 åring & jag tillbringar hundra gånger hellre min tid tillsammans med honom, ivrigt sysselsatt med att prata om hajar & hur man rostar marshmallows så att de blir perfekta, än bittra tråkiga människor som inte har vett nog att begripa att världen är så vacker att det gör ont & att det finns ton med saker att vara tacksam för!

Nu måste jag springa - middag tillsammans med gänget samt Martins familj som är här & hälsar på. Längtar tills jag har mina underbara här, kram!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha! Oj, va jag kände igen mig i den där beskrivningen av människor som du inte vill umgås med. :P

2008-09-28 @ 21:01:42
Postat av: Maja

Haha! Oj, va jag kände igen mig i den där beskrivningen av människor som du inte vill umgås med. :P

2008-09-28 @ 21:02:25
Postat av: ma

Vilka är de andra på bilden? Nyfiken i strut.

2008-09-29 @ 17:45:58
Postat av: Ida

Maja - Nej, det vägrar jag tro! Jag syftar på männsikor som förpestar sin omgivning med sin negativa attityd, som aldrig har ett gott ord till övers, som vänder andras glädje emot dem & som har som favorithobby/enda intresse att förstöra stämningen genom att återkommande referera tillbaka till sitt eget lidande. & sådan är inte du, spelar ingen roll att jag inte träffat dig på riktigt, men så pass mkt vet jag ändå om dig genom vår kontakt mellan bloggarna! Kram!



Ma - Sandra, Paul, Veronika, eeehh..., moi & Lucas!

2008-09-29 @ 17:56:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0