Men fan så irriterad jag blir!

Är det något jag har svårt för så är det när personer lovar något & sedan bangar ut is sista sekund. Jaime beslutade sig nämligen nyss för att skippa helgens Ox Roast ute i Bon Echo eftersom, håll i er nu, det kommer att komma en hel mm regn på lördagen. Vanligtvis är jag en rätt glad & obekymrad person, men eftersom detta är tredje gången lille Jaime kör samma stunt med noll framförhållning blev jag apsur. Nu vet jag inte riktigt hur det hela kommer att sluta, men till Bon Echo ska jag på ett eller annat sätt - punkt!

Kommentarer
Postat av: sQ

En mm ær ju uppehåll!!! Och hør sen... Går det inte att klippa in bilder hær, hm? Tænkte klippa in bild från Stavangers væderprognos som bevis (sol på bilden, 1mm nederbørd). Så det så.

2008-09-16 @ 14:00:34
Postat av: Ida

Jepp, det tycker jag med! Jaime hade klippt in en bild från Torontos väderprognos för att stötta sitt argument. Det roliga var att lördagen hade ett grått moln & 1 mm regn medan måndagen hade en sol & 2-4 mm regn & han bara 'Ja hade vädret varit som det kommer att vara till veckan så hade det ju varit en annan sak'... Suck.

2008-09-16 @ 23:13:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0