On my way home...

Nu ska jag skutta hem, får räcka för idag. Planerar att köpa på mig lite vin, glossiga magasin samt en cigarr - de senare punkterna till Isolde. Hon behöver lite uppmuntran. Nu förespråkar jag ju inte rökning på något sätt (vilket alla som känner mig nog är medvetna om), men Isolde röker alltid då livet inte riktigt fungerar & det är anledningen till cigarren. För köper jag en cigarr så innebär det att hon inte kan dra halsbloss, samt att den räcker tillräckligt länge för att ta henne förbi det värsta psykbrytet men inte lika länge som ett paket cigaretter (vilket är mkt viktigt, vill inte att hon ska börja röka kontinuerligt igen). So, därav mitt första cigarrinköp ever, inte mitt första vininköp dock.. ehum. :)

Imorgon möter jag upp Paul & Sandra vid 6.30 & drar iväg på äventyr, så håll tummarna för att solen tittar fram! Puss!

Kommentarer
Postat av: mgs

Vilket über genomtänkt cigarrköp!

2008-09-13 @ 16:50:31
Postat av: Maja

Förlåt... men nu är jag borta igen. Det händer så mycket här. universum har bestämt sig för att gadda ihop sig mot mig och nu vet jag inte hur mycket jag orkar med...

2008-09-13 @ 23:22:18
Postat av: Ida

Bror - men eller hur?! Glad blev hon iaf, vilket var huvudsaken!



Maja - Först av allt, massa stärkande kramar! & så inte tänka så, vi går alla igenom perioder då det känns som en intergalaxisk sammansvärjning, men försök skaka av dig det & se fram emot de glädjeämnen som jag är säker på finns där! Det är så lätt att gräva ned sig, men försök att motstå den impulsen. Vill du 'prata' tveka inte att maila! Kram!

2008-09-15 @ 18:44:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0