Beat IT!

För att slutgiltigt skaka av mig de sista ledsna känslorna från igår så publicerar jag nu något som jag verkligen brinner för, ett långsiktigt projekt som jag hoppas kommer att resultera i något gott. För lite mer än ett år sedan gick en av mina absolut bästa vänners mamma bort i bröstcancer - & jag kunde inte åka hem för att ge en kram eller finnas nära på något annat sätt. & det har gått & skavt inne i mig, att jag inte kunde ställa upp på grund av allt avstånd som jag själv lagt emellan oss. So, i September har jag beslutat mig för att gå en bröstcancer mara till stöd för forskningen. Tanken är att jag under två dagar ska gå 60 kilometer & samla in $2000 till Princess Margaret bröstcancerforskning. However, jag vill inte bara be om pengar - jag vill göra något också för de som ger. SWEAs påskfest ägnades därför mycket till att fotografera alla damer, tanken är sedan att de ska kunna köpa sina inramade kort genom att ge en donation. För de som inte vill ha ett foto finns andra alternativ - i veckan kommer förhoppningvis min BeatIT blogg att öppna, där kommer man att kunna följa min träning inför eventet. Kommer fortlöpande att uppdatera er gällande min pedometer utmaning samt tankar kring hur jag ska tackla Arco, fysisk form i all ära - men här måste jag träna psyket. Att falla på gymmet är en sak, att falla i ett land där alla talar engelska en annan, skräcken för att falla där borta kommer alltså att mångfaldigas delvis på grund av att jag fruktar kommunikationssvårigheter... I vilket fall, vill ni - skriv en kommentar här eller där & lova bort en dollar eller två för varje rutt jag klarar av att leda själv, där borta i värmen, eller en dollar eller två för varje vecka som jag går ett minimum om 10000 steg om dagen. Många bäckar små & allt det där...

 

Än så länge kan man dock bara ta en titt på min P.M. hemsida, vilket ni lättast når genom att klicka på länken BeatIT i menyn till höger (längst ned under länkar). Jag hoppas så mycket på detta - vill så gärna göra något som bidrar till just detta forskningsområde. & naturligtvis, har ni några tankar, råd eller underbara ideér - tveka inte, skriv ned dem till mig!

 

 


Kommentarer
Postat av: Jo

STOOOOOR PUSS!!! =)

2009-04-06 @ 20:52:07
Postat av: Ida

Stor puss till dig med! Knapprade ned texten, postade den & knatade in till institutionen - halvvägs in kom tanken "eeeer, skulle nog ha ringt Jo", så nu känner jag mig lättad. Miljoner kramar!

2009-04-06 @ 21:58:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0