Inte världens bästa dag...

Igår hade jag väl inte en av de bättre dagar jag haft. Sure, rent jobbmässigt gick det lysande, men i övrigt... Kämpade mig igenom hela dagen med en klump i halsen - ända tills klockan 7 då jag satt på en bar med Jaime & Paul för att prata igenom det som gör mig så ledsen just nu. Då gick det inte längre, utan jag bara grät ledset ned i min öl. Ingen superlösning på problemet blev det heller, bara en halvdan som lämnar mig lite "hängande på gärsgården". So, jag får se hur det fungerar. Fortsätter det att vara så här tungt även i fortsättningen funderar jag på att försöka skaffa mig nya klättrarpartners. Orkar liksom inte med att bli helt uppriven om & om igen.

Kommentarer
Postat av: ma

2009-04-21 @ 20:06:54
Postat av: ma

Du har provat det du trodde/önskade skulle fungera. Skulle det ändå inte gå hem så kom ihåg att "det finns alltid minst ett alternativ till" som man inte ser i stunden. Starkt av dig, att mitt i det tråkiga, redan se andra lösningar. KRAM

2009-04-21 @ 20:24:23
Postat av: Jo

Du får berätta slutet på historien en annan dag =) Ha en bra dag =)

Puss!

2009-04-21 @ 21:07:31
Postat av: Ida

ma - jag försöker tänka positivt, dricka massa grapefrukt juice (nya favoriten i livet), gosa massa med Troll & gå på långa prommenader. Vilket gör att det känns lite bättre. Tänker ge detta konceptet två veckor, sedan måste jag hitta en ny lösning om jag fortfarande är lika ledsen över situationen på gymmet.



Jo - tack bästa du för att du ringde! Var så skönt att få prata av sig, vara lite arg & ledsen & få medhåll!



Tusen kramar till er båda!

2009-04-21 @ 21:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0