Nej men gud vad roligt!

Circus sju år efter alla andra har moi nu i veckan upptäckt charmen med YouTube. Moi som, enligt lillebror, är en gaykille fångad i en kvinnas kropp har TOTALT förälskat mig i Lili & Susies bidrag till årets melodifestival. Darn, ibland är det ju inte utan att man längtar tillbaka till nationslivet - då hade jag dansat gärnet till den! Anyway, har också roat mig med att kika runt på lite andra melodifestival låtar genom åren. Dvs, det har blivit mkt Alcazar de senaste dagarna & för en liten stund sedan beslutade jag mig för att kolla upp Magnus Carlsson lite mer. Blev ju, förga överraskande, Barbados "Kom Hem" som dök upp först. & seriöst - vad hände egentligen på planeringsmötet inför musikvideon? Alltså, jag hade så gärna velat vara med på den brainstormingen! :)
Ehum, & efter det utlägget - kanske jobba lite...

Kommentarer
Postat av: Jo

Åh herregud! Jag kan inte riktigt formulera en mening om vad jag känner... Blir bara, åh herregud.

2009-04-17 @ 10:57:41
Postat av: Ida

Över att moi gillar Lili & Susie eller genialiteten bakom Magnus musikvideo? ;) Tycker nämnligen att den senare är lite som en bilolycka - man kan liksom inte sluta titta!

2009-04-17 @ 14:47:01
Postat av: Jo

Det var Magnus video jag syftade på =) Har fortfarande inte kunnat komma på något annat än åh herregud.

2009-04-18 @ 14:59:55
Postat av: Ida

Kan alltså mkt väl vara den bästa musikvideo som någonsin gjorts. Jag har sällan haft så roligt när jag tittat på någon form av rörliga bilder. Tvisten på slutet är ju inte heller att leka med!

2009-04-19 @ 07:04:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0