Urladdning!

Japp där kom den! Smällen! Julia kom nedför trappen & jag förklarade för henne att det inte skulle skada om hon kunde visa lite mer hänsyn till de personer hon lever med & hennes försvar var "Som vad exempel!" & jag förklarade att hon tar upp för mycket tid i duschen & att hela hennes sätt att hantera situationen med Tyson har varit helt ofattbar. Varpå hon svarar "IDA, du har en ovanlig talang att arbeta upp dig till en punkt där du säger sånna här saker, jag kan väl inte gissa mig till vad du tycker är jobbigt om du inte talar om det för mig!". Svarade att vissa saker helt enkelt hör till vanligt förnuft, plus att jag inte kunnat säga precis vad jag velat av respekt för Isolde. Det begrep dock inte hon, utan hon fortsatte att pusha & ville veta vad hon gjort som har varit jobbigt & varför jag inte sagt något tidigare. Förklarade återigen att det beror på Isolde, samt att jag trodde att hon skulle förbättra sig efter vårt lilla "fredliga" glas vin. Fortsatt "IDA, du måste kommunicera tydligare - jag kan inte gissa mig till vad du tänker", varpå jag svarade "nej, men det kanske beror på att du är en ovanligt svår människa att ha att göra med över huvud taget". Reaktion - Julia blev asförbannad. Slängde iväg en sista kommentar till henne & hon bara skriker "IDA att förolämpa någon är inte ett sätt att kommunicera, det är så man AVBRYTER dialoger!". Mitt svar... "Jag ser det inte som en förolämpning, bara att påpeka fakta".

Kommentarer
Postat av: Jo

Om du fortfarande vill förstöra lite för henne har jag två tips till; tipset från mig: potatismos är svårt att få bort från allt när det väl har torkat. Kanske kan hitta på nåt i den regionen. Joeltipset för idag är att ist för klipulver kan man använda knäckebröd =)

Nu ska jag ner till parken o jag lovar att hälsa den från dig =) Ha en jättebra valborg trots puckot.

Puss!

2009-04-30 @ 10:21:43
Postat av: Ida

Min tanke är att printa ut min lista över "saker som gör att jag hatar att bo tillsammans med dig". Hon bad ju flera gånger att jag specifikt skulle peka ut vad det var som jag störde mig på med henne, så då gör jag ju faktiskt bara henne en tjänst!



Have fun! & drick lite vin för mig också!

2009-04-30 @ 13:54:00
Postat av: sQ

Lite avis på dig Jo för parken... Vi fick se på youtube klipp med brasan i pildammsparken och körsång istället =) Försökte övertyga gänget att vi kunde fyra upp lite ved och bränna nånting i närheten, men surmulen norrman sa att vi skulle få brandkåren på oss för att det inte var tillåtet (tråkig!)

2009-05-01 @ 20:03:48
Postat av: Ida

Nejmen vad trist, ska inte norrmän per automatik vara glada & hoppa på alla upptåg? Mitt sista april firande bestod av att äta sushi & dela en flaska rödvin med Paul. Känner att jag måste rädda upp det lite nästa år - då ligger dagen ju lite lämpligt på en fredag!

2009-05-01 @ 20:40:50
Postat av: sQ

Det är verkligen olämpligt, eftersom man då mister en fridag! Har ni inte ledigt 1a maj?? Canada ligger alltför nära usa (ref. klippen du lagt ut)

2009-05-01 @ 21:00:00
Postat av: MagicOPromotion

Huh... I want to get program XRumer 5.07 PALLADIUM for FREE. Any url?

I'm so need this magic program! It's can break captchas automatically! Activate accounts via email automatically too! Absolutely great software! Help me!

And did you hear news - price for XRumer 5.0 Palladium will grow up to $540 after 15 may 2009... And XRumer 2.9 and 3.0 - too old versions, it's cant break modern catpchas and cant break modern anti-bot protections. But XRumer 5.0 Palladium CAN!!!!

So help me for download this great soft for free! Thanks!

Postat av: Ida

Nope, vi har ju inte det. Därav mkt lämpligt för mig! Ska hälsa det till Paul! :)

2009-05-01 @ 21:11:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0