Kanske lite elakt...

Nej nu var jag lite elak & tog saker & ting ur sitt sammanhang & fick Paul att framstå som en sadistisk renplågare... :) Så är naturligtvis inte fallet, renar gillar att springa framför bilar. Faktum är att det är deras enda nöje i livet. Helt exalterade står de i dikerna & väntar på att man ska köra förbi så att de kobenta kan kasta sig ut framför en & springa tills tungorna släpar i gruset. Har man inte vuxit upp i norrland förstår man inte detta, då tror man att renar skrider runt i tjusiga fjällmiljöer & stilfullt poserar i profil mot midnattssolen. Eller så tror man att de har namn som rimmar & utfodras av små nissar. Sanningen är dock att de smakar gott i rökt form samt att de utgör viktig stödutfodring för att djur som häckar kring E4 under vinterhalvåret.

 

Återkommer imorgon med en något mer utförlig rapport över vad vi pysslat med. Nu ska jag läsa Stolthet & Fördom & Zombies. Hitintills har Elizabeth blivi förolämpad av Mr Darcy & tagit ut sina agressioner genom att strimla en garnison ickedöda.


Kommentarer
Postat av: Jo

Vad är det för version o var kan jag få tag på en? =)

2009-08-10 @ 09:47:01
Postat av: Ida

Den bygger på Jane Austen men har, ehum, ändrats lite av en man vid namn Seth Grahame-Smith. Såg den på flygplatsen när jag reste hit & var lite nyfiken & när jag kom hem hade Magnus precis läst ut den så då var jag bara tvungen att börja läsa jag med. Har hunnit till sida 51 & är ganska säker på att du funnit den väldigt underhållande! :)

2009-08-10 @ 10:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0