Dragit det kortaste strået...

Igår bestämde Paul & jag att vi måste pusha vår tidsrytm lite - vi har bara cirkus 10 dagar på oss i Sverige & då går det inte att gå runt & lida av jetlag i 7 av dem. Planen var alltså: tidigt i säng, tidigt upp. Men så började vi slå in julklappar igår & vipps så var klockan halv ett på natten. Vilket innebar att den nog var närmare ett innan jag somnade. Klockan halv sju imorse ringde väckarklockan - kände mig som en död men släpade mig upp i alla fall. Från andra sidan av sängen hördes dock bara rossell sedan hörs en grötig röst "Jag får nog ligga lite till, jag känner mig så sjuk". Teatraliskt host. Eftersom Paul de facto går på antibiotika just nu kändes det ju lite taskigt att anklaga honom för att mygla till sig extra sovtid - men det är ju inte utan att det känns som om jag dragit det kortare strået av oss två...

Kommentarer
Postat av: mgs/ma

Det är en kort tid ni är i Sverige, men å ena sidan det är mest helgdagar så man får ta det lugnt. Välkomna!

2009-12-16 @ 21:59:27
Postat av: Ida

Längtar så jättemycket! Om jag får önska något när vi kommer hem så är det vörtbröd, har helt galna cravings efter det just nu! :)



Vad gäller julklappar, hade varit bra att få planksteksbrädor - men det har jag redan tipsat farmor om så ni får checka med henne. Vad har ni planerat att ge till Paul? Om ni vill ha tips på småsaker så hade han säkert uppskattat ett kasta grisen spel. Han gillade också hjortronlikören från systemet så det hade säkert också uppskattats. Sedan har han ingen mössa, så Magnus hade kanske kunnat hitta en snygg åt honom.



Tänk, om bara lite mer än ett dygn så reser vi! Kram!

2009-12-16 @ 22:35:52
Postat av: mgs/ma

Tack för tipsen, speciellt ang Paul. Ses snart, kram!

2009-12-16 @ 22:57:13
Postat av: Ida

Oh, & så önskar han sig varma tofflor!



Kraam!

2009-12-17 @ 14:34:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0