Man måste följa reglerna!

Paul & jag beslutade oss för att morgonpaketöppnartraditionen måste fortsätta. Så vi bestämde att jag ska gå upp & äta frukost i lugn & ro sedan rota fram dagens paket & knata upp till sängen med dem där vi öppnar dem klockan nio - alltså när Pauls dag startar. Fungerade super igår, mkt mysigt att kura ned sig under täcket igen & öppna paket. Imorse vaknade jag, ordnade frukost, åt frukost & hade precis börjat fundera på att plocka fram paketen när jag hör STEG på ovanvåningen. Rusade uppför trappen där jag fick syn på Paul som frös när han fick se mig...

 

BACK TO BED!

 

Skrek jag & sedan rusade vi åt var sitt håll. Paul, skamset, tillbaka till sängen för att låtsas sova, moi nedför trappen för att hämta paketen. Jag väljer att se på detta som ett litet snedsteg & hoppas på att ordningen är återställd till imorgon.


Kommentarer
Postat av: Jo

Vad hette Per Morbergs bok som du pratade om? Hittade två: Per Morberg grillar och Morberg: scenen, livet och konsten att laga mat. Antar att det är den sista men är bra att vara säker =)



Kram!

2009-12-04 @ 13:18:10
Postat av: Ida

Den sista - så rolig att läsa! Plus, de få recept jag hade tid att provlaga när jag var hemma var jättebra!



Kraam!

2009-12-05 @ 16:41:20
Postat av: mgs

du, klyv köttbullarna och forma små pyramider och skit så att du får plats på mackan.

Och: Det sprutar ut ungar från c's systrar, det är ingen vacker syn...avvakta. (angående luciatåget)



/c och jag, glad andra advent



2009-12-07 @ 14:34:20
Postat av: Ida

Du, de var klyvna - det var i alla fall apsvårt. Och, men Magnus - jag trodde du gillades c´s syskonbarn. Du bad ju farmor att sticka en tröja till en av dem!



Vad gäller c - den snorungen HÄNGDE upp på mig när jag försökte få tag på dig via skype i fredags! Säg att jag ska slå honom när jag kommer hem i jul! I övrigt, vi behöver prata - julklappsfrågor måste diskuteras.



Kram!

2009-12-07 @ 15:16:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0