Sista (?) julklappsrycket!

Å herre gud så lite motivation man kan ha då! Jag sitter på kontoret & gör triviala saker (typ sätta in lästa artiklar i bokstavsordning i respektive pärm) - allt för att känna det som om jag åtminstonde jobbar liiite. Tiden släpar sig fram & allt jag vill är att bara smälla ihop datorn & åka hem. Känner dock att jag inte riktigt kan motivera en tidig hemgång & därför sitter jag här & lider istället. Enda moroten är att Paul & jag ska åka iväg på gigantiskt köpcenter ikväll & kitta de sista julklapparna. Det är tanken i alla fall. Vill ha allt gjort innan vi åker så att jag inte behöver stressa runt på Åhlens den 23e... So, om någon har något sista julklappsönskemål så är det dax nu - ma, något speciellt du kan komma på? Bror, någon kul pryl som kan lysa upp i vardagen?

Kommentarer
Postat av: mgs/ma

Ja, jag tänker och tänker, det är nog något typiskt kanadensiskt som skulle vara kul och ha. Huvudsak är att ni kan komma, så att det blir jul. Mgs är till fjälls med C och Bella och kommer hem på torsdag. Vad önskar du av tomten?

Är det i Umeå eller Lycksele ni kommer att landa på lördag och vilken tid? Kram

2009-12-15 @ 22:01:22
Postat av: Ida

Oki, jag ska se vad jag kan göra!



Um, vad vill jag ha av tomten? Måste fundera lite jag också. Skriver så fort jag kommer på något - fast vad det än blir får det inte vara stort. Måste ju kunna frakta hem allt! :)



Vi landar i Umeå klockan 12.40 på lördag om allt går som det är tänkt sig! Kraam!

2009-12-15 @ 22:13:08
Postat av: mgs/ma

OK, så tidigt - vi kommer att möta er i Umeå.

Nej, inga kristallprylar på flera kilos. Jag hittade en sådan under din säng! Hoppas att Paul nu piggnar till och att du får vara frisk. Vi är alla vaccinerade, med eller utan tvång, så för oss gör det inget, men det är jobbigt att resa med förkylning. Har ni provat svartvinbärssaft? Kram

2009-12-15 @ 22:48:53
Postat av: Ida

Bara en liten sak än så länge som jag skulle vilja ha - det senaste numret av Svenska ELLE med Madeleine på omslaget.

2009-12-15 @ 22:49:26
Postat av: Ida

Va - hade jag glömt kvar den från min födelsedag eller sedan tidigare? Hm, får försöka pyssla med den hem nu till jul istället då. Men det räcker med en klump! :)



Varken Paul eller jag är vaccinerade - det blev aldrig av. Lovar att truga i honom lite svartvinbärssaft ikväll, det gör nog oss båda gott!

2009-12-15 @ 22:52:17
Postat av: Maja

Hej min vän! Det närmar sig juletider och lugnet sprider sig kanske i sinnet också :) När var det du skulle komma till Lycksele? Hör gärna av dig då om du får tid att umgås lite :)

2009-12-16 @ 00:33:51
URL: http://missmor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0