1 Maj!

Första maj, då flyttar vi in i huset! Det som är så underbart är att vi har tillträde till huset hela april för att måla om & fixa iordning! Kanske, kanske, att denna flytten inte blir en mardröm utan en lugn, skön & till & med rolig upplevelse! Inte ångest framkallande hysteri som resulterar i en block mot att kissa utomhus, inget vakna upp av stressinducerat kattkräk i håret, inga vansinnesomkörningar & otidigheter vrålandes åt andra medtraffikanter, inga arga amazonskånskor med rödblänkande ansikten pustandes ut arga obegripligheter...

Nej, bara vi två som lungt flyttar in våra pryttlar i ett fint & nymålat hus - målat i färger som vi valt själva. Tänker lite vin, målarfärg på kinderna, kreativitet & glada skratt!

Kommentarer
Postat av: Jo

Du har verkligen dina uppfattningar om hur det är måla om ett hus =) Men grattis!! Och återigen oj!, det var snabba ryck =) Men jag är så glad för dig och er =)

Puss!

2009-02-10 @ 19:25:59
Postat av: Ida

Roligt att det är den biten du fokuserar på, inte min tolkning av hur det är att flytta! :)



Tack! Fast jag tycker inte att det är så värst snabbt, inte med tanke på att huset i praktiken är redo för inflyttning redan den sista mars. Det hade varit lite för snabbt! :)



Puss!

2009-02-10 @ 19:36:02
Postat av: sQ

Haha, ja bra att du ær optimist! (Vi skulle "bara" sætta in en duschkabin, det tog oss typ två veckor och x antal svordomar...)

Men, yes! Då måste jag komma snart! =)



Puss!

2009-02-13 @ 14:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0