Skype!

Teknik är ju inte min starka sida så när alla andra har tjatat om fördelarna med skype har jag slagit dövörat till. Det har fungerat utmärkt ända tills för ett par veckor sedan då Martin, min andra handledare, beslutade att vi skulle börja ha skype samtal varannan vecka... På fredag är planen att vi ska starta, vilket innebar att inte alltför tekniska jag fick förlita mig på min bättre hälft. Som nu snällt har fixat ett skype konto åt mig på min Mac. Hade således min första lilla konferens med honom & Martin (svenska Martin dvs) idag. Mkt klättring avhandlades & jag är numera såld på ideén... Jaha, så föll man i den fällan också! :) So, mamma! Skaffa skype så att vi kan prata med bild! Vill se hur Totte reagerar på att få se mig 'live'!

Kommentarer
Postat av: ma

OK, vi jobbar på det. I januari var utbudet i Umeå litet. Du får nog ragga upp Troll eller Nitwit i rutan bredvid dig om Totte skall reagera.

Det vore ju kul!

2009-02-03 @ 21:31:48
Postat av: Maja

Prata med bild kan man göra på msn också. Bara ett tips om ni har det. :) Området är fortfarande Forsdala. Och exakt samma väg. :P



Men Ida, seriöst nu. Förut skulle jag nog ha dragit upp en massa problem, för självklart finns de. Men vad för sorts liv får man om man fokuserar på de och låter det styra? I say, go for it. Lyssna till ditt hjärta. Vad säger det? Låt glädjen föra dig dit du ska. Kramar

2009-02-03 @ 22:01:59
URL: http://missmor.blogg.se/
Postat av: Ida

ma - Bäst hade varit om ni kunnat fixa en liten kamera, men går inte det så räcker det med ett par hörlurar & så är det bara att installera programmet helt gratis. Magnus vet säkert hur man gör!



Maja - Gillar Forsdala, gick ju både låg & mellanstadiet där! :)



I know, men det känns alltid bättre att få en bunt med åsikter först - även fast man kanske redan har bestämt sig! :)

2009-02-03 @ 22:08:27
Postat av: Maja

Jag är likadan, frågar en massa fast jag redan har precis klart för mig hur det kommer bli. De som tycker annorlunda än en själv argumenterar man emot. På nåt vis ett sätt att skydda sig och förbereda sig, stärka.

2009-02-05 @ 10:03:12
URL: http://missmor.blogg.se/
Postat av: Ida

Hm... jo det där känner jag igen. Sällan kan jag argumentera så starkt för något just i de fall jag redan bestämt mig för något-fungerar som en ventil för att göra sig kvitt de där små orosmolnen som fortfarande kan hänga kvar. :)

2009-02-05 @ 16:55:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0