Too much ideas...

Ibland är det så mkt som snurrar i mitt huvud att jag vaknar alldeles på tok för tidigt - vilket skedde denna morgonen. Var som om alla ljusa ideer bara poppade upp samtidigt. Inredningsplaner & färgscheman, nya grepp på min PhD, allt det där som drivit mig till vansinne vid pianot i går... samt de stora dragen till en illustrerad barnbok om en liten katt. Vart det sista kom ifrån begriper jag inte för fem öre men hela historien krafsades ned mellan halv fem & halv åtta imorse & jag har också skissat upp hur jag vill att bilderna ska se ut. So, all I'll have to do är att vänta tills jag är tillbaka i Toronto & har tillgång till färgpennor & min Mac så kan jag plocka ihop det till en helhet. Känner väl lite att morgonens ryck borde ha använts till att pressa in lite mer geokunskap men hey... får tänka att det de facto är nationel helgdag i dag & då får man faktiskt göra annat än att jobba! :) 

Kommentarer
Postat av: Anonym

En kattbok för barn! Är det Tryffel (?) som har inspirerat dig till detta?Jag brottas med att skicka paketet till dig. Nu i helgen saknade jag papper och kuvert för att göra det - jag blir less på mig själv.

Vad skönt att ni har en extra helgdag idag. Vila och sköt om dig. Hälsa från oss alla. Kram

2009-02-16 @ 19:43:36
Postat av: Ida

Ja det ar Truffles historia som ligger till grund for det hela. Nar bilderna ar klara kan jag skicka allt till er. :)



Oh, men det ar pa vag? Ransonerar torrschampot i nulaget & ar lite smadesperat. :) Massa kramar till er alla!

2009-02-16 @ 22:06:41
Postat av: ma

Det skall bli kul och titta på bokmanuaet. Man kan aldrig få nog av att titta på kattbilder. Torrschampot är med - äntligen!

Vi håller på att frysa bort. Termometern har legat på mellan minus 20 till 30 grader snart i en veckas tid.

2009-02-18 @ 19:13:31
Postat av: Ida

Nej precis! :)



Jippi! Längtar massor tills det kommer!



Usch, farmor mailade igår & sa att det var minus 30, vilket bara är hopplöst hemskt. Håller tummarna för att det vänder snart! Kram!

2009-02-18 @ 19:40:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0