Burns Night!

Efter det drog jag dock ut på lite mer spännanade eskapader. Burns Night! Tack & lov fanns ingen riktig skotte i vårt sällskap (ROM-folk) så jag behövde varken deklamera poesi eller äta haggis. Den tackar vi för! Däremot blev det både whiskey & säckpipor! 


Efter ett par kannor öl samt rätt mkt Tallisker utbyttes det förtroenden på löpande band & jag kom till slutsatsen att det finns få saker som är så tillfredsställande som när man själv har en riktigt bra historia som man 'byter' mot någon annas vansinniga anekdot. Tror att det är på det sättet man bygger upp verklig vänskap - fungerar liksom inte om det bara är den ena parten som råkar ut för tokigheter hela tiden & den andra personen aldrig har något att berätta av den ena eller den andra anledningen (antingen för att man är för tråkig som person eller för att man är för feg för att berätta). Detta var dock inget problem igår, Allison är ungefär som jag... :)

Kommentarer
Postat av: Jo

O ändå har vi en sådan strålande vänskap trots att det mest är du som står för anekdotandet =)

2009-01-27 @ 11:11:48
Postat av: Ida

Jamen Jo du hänger ju alltid på & du är dessutom aldrig fördömmande när jag råkat ut för någon smärre tokighet! Det jag menar är att varje gång jag ringer & piper ut någon ny tokighet så bara skrattar du, säger 'Meeeen Idaaah', & så skrattar du igen. Hade du däremot snörpt på munnen & bara 'Jaha, du kanske ska tänka dig för i framtiden/det var väl inte särskilt smart/moraliskt/whatever' DÅ, DÅ, hade vår vänskap varit ytterst lidande. But no, jag är den lilla dokusåpa som du kan följa in real life & jag uppskattar dig så offantligt mkt för att du alltid finns där & stöttar & skrattar med mig!

2009-01-27 @ 17:24:29
Postat av: Ida

Plus Jo, du har visst hittat på tok du med! :)

2009-01-27 @ 17:25:28
Postat av: Jo

Jag finns här för dig =)

Ja, jo, jag har kanske gjort det... =) (se din mail ;))

Puss!

2009-01-27 @ 23:09:18
Postat av: Ida

Skratt! Jaaa, du... inte så oskyldig du heller kanske! :)

2009-01-28 @ 16:17:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0