But just to let you know...

Bara för att förtydliga ifall att någon oroligt undrar, strömmen är tillbaka i huset. Vid tio tiden igår brummade det till & vi hade åter tillgång till ljus & värme efter 24 timmars mörker & kyla. Fast det sistnämnda höll i sig rätt länge efteråt. Gick & la mig iklädd termokläder samt mössa på huvudet, kramandes min älskade varmvattenflaska... Först vid fyra-snåret var det så pass varmt att jag kunde ta av mig mössan. Samtidigt som jag gjorde det kom också katterna underfund med att det blivit varmare & de hostade igång så smått i trappen. En flygande kudde senare kom de dock till slutsatsen att de kanske kunde sitta & pipa lite för sig själva i hallen istället.


Moi & min varmvattenflaska i soffan vid tolv-tiden igår. Satt & kämpade tills kvart i ett innan jag blev för trött & insåg att jag faktiskt var tvungen att ta av mig lite kläder & gå & lägga mig hur kallt det än var...

Kommentarer
Postat av: ma

Ett riktigt i-landsproblem som skrämmer genom att visa sårbarheten i våra system. Tur att tjuven missade dina fina och varma kläder, men viktigast av allt är att strömmen är på.

Visst nämnde jag att Mgs kommer på permission under veckan. Kan du så ring då! Varma kramar, också från Totte.

2009-01-18 @ 19:34:30
Postat av: Ida

Nej vad roligt, ni får hojta till här på bloggen när han är hemma igen så att jag kan passa på att ringa hem! Kram!

2009-01-19 @ 19:21:45
Postat av: ma

JEPP, det skall vi göra! Ha det, som norrmännen säger.

2009-01-19 @ 21:21:04
Postat av: Ida

Byt why? Norrmän har vi väl inga i familjen... :)

2009-01-20 @ 03:12:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0