He has a car!

En mkt bra sak med han som alltid får mig att le - han har bil. Det känner jag mig oerhört tacksam för idag eftersom temperaturen stadigt faller. Någon gång i natt ligger eländet på -30 (vindeffekt men det är SÅ kallt när det blåser att jag börjar förstå varför de räknar med den) & då känns det ju väldigt trevligt att veta att han kommer att skjutsa hem mig efter dagens klätterpass. Mkt trevligt! Planerar att tjata mig till ett besök på Shoppers Drugmart på vägen tillbaka, måste nämligen köpa hörselproppar - Nitwit fick inte tid hos veterinären förrän till på tisdag & jag måste försöka få in lite sömn innan dess...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så kylan har nått er med. Vi har det kallt idag med (-15). Jag tänkte vara duktig och åkte med F när han åkte på jobbet. Hoppade av efter en bit och sen gick jag hem. Just när jag kommer hem kommer jag på att jag inte har några nycklar med mig. Då var jag kall och hade ingen lust att gå fram och tillbaka till ;s jobb då det tar en tid. Tack o lov kom han med nycklarna. :) Hoppas du får lite sömn i natt!!! KRAM!

2009-01-15 @ 16:15:25
Postat av: Sandra

Sandra skrev förra inlägget... :) Kom inte med då jag skrev.

2009-01-15 @ 16:17:04
Postat av: Ida

Jepp, isvindar som drar ned temperaturen till -26 idag. Inte kul. Är påbylltad som en eskimå. Nej vad jobbigt, hatar när man kommer på att man gjort något sånt! Skönt iaf att han kom hem så att du kom in i värmen! Hoppas det jag med, måste köpa hörselproppar idag var för trött igår. Massa kramar!

2009-01-15 @ 17:24:56
Postat av: ma

En köldknäpp med -32 grader och utan vind i Lse imorse. Under dagen har temperaturen stigit upp till -8.

Mgs beskriver lumpen hittills som surrealistisk och ansträngande men samtidigt kul med bra 'gubbar'.

Uthållighet med katterna...

Hälsa och kram, ma

2009-01-16 @ 22:44:56
Postat av: Ida

Men ni har el! Bara att trycka inne i värmen! Suck... Vad roligt att höra att han trivs, har varit så orolig för honom & tänkt på honom varje dag.



Ringer snart, kram!

2009-01-17 @ 00:09:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0