Katt bortskänkes...

Jag älskar Nitwit, verkligen. Bara inte just nu. Inte för fem öre. Det lilla fröet har nämligen börjat löpa & den som någon gång hört en honkatt när hon är på det humöret vet att det finns trevligare saker här i livet. Inatt, innan jag insåg vad orsaken var, fruktade jag helt & alldeles på riktigt att hon blivit besatt av Chinny. Så den första lilla rynkan på pannan som indikerade 'Hm, nämen vänta lite nu' imorse var en stor lättnad! :) Ända tills jag informerade Isolde om sakernas tillstånd.

Isolde - No she can't! She's just a little kitten!
Moi - She was 5-6 months when we got her from the Humane Society... and that was in November.
Isolde - But it's too cold outside to deal with these things now! I don't want to do that in the winter! Oh, I'm think you wrong! Oh, I'm running late, have to rush!


Så nu återstår enbart gåvo allternativet. Hon är rätt söt & är du döv så kommer hon inte störa dig alls! Plus att du får tänka på att du räddar henne från grytan, Julia har nämligen lovat att koka soppa på henne om hon ligger vaken en enda natt till...

Kommentarer
Postat av: ma

Skaffa kattpiller tills vidare. Den andra kan ju komma igång också!

2009-01-15 @ 10:58:34
Postat av: Ida

Verkar inte vara ett bekant koncept här i Canada. & Troll började gå igång hon också i morse...

2009-01-15 @ 15:58:40
Postat av: ma

Ja, något som kan hjälpas härifrån?

2009-01-15 @ 16:38:02
Postat av: Ida

Tänkte på det, men de har veterinärtid till på Tisdag så även om du skulle skicka p-piller idag så hinner det inte fram tills dess... Suck.

2009-01-15 @ 17:22:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0