Men lite tänker jag allt skriva...

Oki, Jo - jag vet att du inte ville att jag skulle säga någonting alls om Harry Potter men jag måste skriva bara liiite! Så skippa om du vill vara helt & totalt ovetandes. Anyway, har ju läst alla böckerna & har fyran som klar favorit & tycker att det hela mest blir långdraget & jobbigt efter det. Så var det dock inte med filmen, den var jättebra! Så fint gjort & inte alls så där barnfilmsvänligt rolig - skrattade mycket men inte pågrund av billiga poäng. Sedan har jag ju en fobi mot allt vad som kan liknas med skräckfilm vilket gjorde att jag tillbringade en viss del av filmen med att glo in i Pauls axel från 0 cm avstånd... För personer som inte blivit totalt traumatiserade av Exorsisten så är det mer lugnt. :) MEN, För det måste naturligtvis komma ett men, vad jag var helt lost på var att de delat av bok sex i två filmer. Satt därför som en annan fågelholk på slutet & kände mig väldigt tappad bakom en vagn innan Lorna förklarade hur det hela låg till. SÅ irriterande! Argh. Nu blir det ju minst två års väntan till innan man kan se den sista filmen...

Kommentarer
Postat av: Jo

Kunde inte låta bli att läsa... Trodde att de hade delat sista boken? Och sedan tror jag också att nästa redan kommer nästa år... Men vad vet jag =)

2009-07-16 @ 22:55:12
Postat av: Ida

Oki, kanske var det det hon menade. Jag var så trött på slutet att jag mkt väl kunnat missförstå det hela. Bra var den i vilket fall!

2009-07-17 @ 18:06:35
Postat av: Jo

Har nu sett den själv =) Den slutade ungefär som boken så jag förstår inte riktigt hur du menar... Håller med om att den var bra =) Har dock också ett men; tyckte inte om de ändringar de gjort och tyckte att det var alldeles för lite Harry/Ginny romantik... Nu sitter jag o vill läsa om alla böckerna igen =) Måste dock koncentrera mig på böcker om statsvetenskaplig teori i allmänhet och Amerikansk utrikespolitik i synnerhet =( (fast jag tycker ju att det är intressant så jag ska inte klaga allt för mkt =))



Ses om en vecka! =)

Kram!

2009-07-18 @ 18:35:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0