Tack gode gud för internet!

Paul & jag är ju inte direkt snabbast i stan när det gäller att planera & boka saker i förväg. Vi vet liksom att saker måste göras men sedan stannar det vid det. Således har vi de senaste veckorna ägnat minst 5 minuter varje morgon åt att säga saker så som "Men ikväll MÅSTE vi boka hotellrum på Island!" & "Senast imorgon borde vi nog ordna med tågbiljetter till Linköping"... Nu, så här två dagar innan vi åker, körde vi en liten gemensam skype/internet aktion & nu ser våra planer ut enligt följande:

 

Vi anländer planenligt till Island tidigt på fredagmorgon & checkar in på landningsbanan, Paul & jag har kommit fram till att hörselproppar kan vara en god investering...

Vid klockan ett bär det av på 3 timmars islandshästridning (överraskning till Paul)

Dagen efter dimper vi ned på Arlanda & checkar ut vår lilla miljöbil från OKQ8 i Märsta. Denna lilla plåtbunke behåller vi sedan till lunch torsdag då vi är tillbaka i Stockholm för en dags intensivt turistande. Natten spenderas på Park Inn Hotel innan vi morgonpigga & glada lyfter från Arlanda vid 8.35. Destinationen heter Umeå eftersom jag inte kunde boka resan till Lycksele (vad hände med Skyways?!) & där kan de som vill hämta upp oss vid 9.40 på morgonen. Second breakfast står vi för. Puss!


Kommentarer
Postat av: Jo

Ok, bra att veta att det inte behövs hämtning då =) Men behöver ni vägbeskrivning eller kollar du eniro? (hmm, kollade eniro o kan ge en lite förenklad version om du vill...)

Ses på lördag!

2009-07-22 @ 14:10:09
Postat av: Ida

En liten beskrivning hade varit väldigt bra att få! Samt telefon nummer så att vi kan ringa om mina kartläsarkunskaper inte riktigt räcker till... :) Kram!

2009-07-22 @ 16:51:36
Postat av: sQ

Haha- telefonnummer kommer bli essentiellt ;)

2009-07-22 @ 19:42:07
Postat av: Jo

Ok, du kan kolla F för lite info =)

2009-07-22 @ 19:52:19
Postat av: ma

Avtalet med Skyways sades upp så det är NextJet som trafikerar upp till Norrlands inland. Ni är alltså i Umeå på fredag till veckan. Pappa är ledig, så det blir han som hämtar er 09.40 i Umeå.

Ha nu en bra resa och välkomna HEM! Kram

2009-07-22 @ 20:44:33
Postat av: Ida

sQ - Jo men jag har blivit lite bättre! Fråga Ingrid så får du höra! :)



Jo - Tack! Ska printa ut din beskrivning & ha alla telefonnummer i beredskap utifall att...



Ma - Oki, blev väldigt förvirrad där. Bra att veta tills nästa gång. Längtar så mkt, tänk, snart ses vi igen!



Kram!

2009-07-22 @ 22:05:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0