Walk it off...

Oki alla. Nu är jag tillbaka på banan igen. Bestämde mig helt enkelt för att det fick vara NOG med självömkan & att sitta & gråta. Vad som hände är komplicerat men det som gjorde mig så otroligt ledsen var att en person hanterade sin ilska mot mig genom att sprida rykten om att jag legat med alla mina klättrarpartners. Det spelar liksom ingen roll att det är helt ogrundat & jag vet varför hon gör som hon gör - det gör ändå sjukt ont att kallas hora. So, jag har ägnat den senaste veckan åt att tycka väldigt, väldigt synd om mig själv. Vilket jag & de mina har hanterat på två sätt. De har varit supergulliga & gjort allt för att roa mig & jag knatade iväg till MEC & köpte en liten ryggsäck & en platupys & tillbringade sedan varje ledig stund med att vara ute & power walka.

 

Att arbeta av all frustration & ilska genom toklånga promenader fungerar förvånande bra. Sedan hjälper det ju om man har en underbar pojkvän & extrafamilj som lagar köttfärslimpa åt en, tar med en på bio & ger en blommor...

Samt om man har en vän som heter Jo som man kan ösa galla tillsammans med. & en mamma som bjuder på psykoanalys... Puss alla!


Kommentarer
Postat av: mgs

Ah dude! Mor hittade det mest legendariska fottot av farfar evör när hon städade men hell no att någon annan ska få det för jag har annekterat det! Du kan dock få se det...I guess. Can't wait till you get home! So. Long. Ajja, onna di front blir det iaf HP-maraton inför den nya filmen, check it, bring it.



Laaaaater

2009-07-10 @ 04:24:27
Postat av: Ida

Kan vi scanna det så att jag kan printa ut det på fotopapper? Vad gäller Harry så har vi laddat ned alla filmer & bunkrat upp med snacks inför helgen - planen är att inte lätta på baken innan alla filmer har arbetats igenom!



Kraam!

2009-07-10 @ 17:17:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0