Berg & dalbana...

Igår var det en sån där riktig "upp & ned" dag. Började nere, hade ju som sagt glömt mina skor på gymmet & kände mig ju inte lite usel för att vi fick en sån sen start på dagen. Inte blev det bättre av att det var KNÖKFULLT ute i Buffalo Craig. Herre Gud så mkt folk det var där! De hade till & med nybörjarlektioner i top-rope, förbjudet, & Jaime var märkbart irriterad på hela situationen. Inte blev det bättre sedan, nope... Jaime drabbas ibland av något som bäst kan beskrivas som "stora skälvan" - vilket suger hårt om det händer när han är 5 meter upp på klippan & har en liten ynka nut som enda säkring. Ett tag där bara tokskrek mitt huvud "groundfall, groundfall" & jag var nära tårarna. Men sedan var Jaime uppe, jag slet mig igenom det jobbiga partiet han hade problem med & efter det var rutten helt fantastisk. Väl nere förvandlades dagen till strålande sommarmys istället för de sibiriska vindar vi bjudits på tidigare. Vi smällde in ytterligare två rutter & så hajkade vi bort till Rattlesnake för ytterligare en rutt. Moi som vid det laget var helt hög på livet beslutade mig för att klättra den med Jaimes 40 liters ryggsäck på ryggen & fixade det utan att ångra mig!

 

Jaime med en bråkdel av all utrustning...

Moi efter 4 rutter, 5 kilometer hajk, massa sol, massa skratt & ett par "aj..." från knän mot vassa klippväggar & vi ett tillfällen en karbinhake som träffade mig i pannan. Väldigt glad men väldigt trött med andra ord!


Kommentarer
Postat av: sQ

Iik, læt onekligen som ett læskigt øgonblick.

Jag och Vickan hade istællet en hel vægg før oss sjælva nær vi var ute i søndags! Underbart.

Sedan længtade jag så till igår då jag var helt instælld på en kvællstur ute, men en viss någon skulle vara glædjedødare och påpeka att det kanske inte var helt optimalt då det blåste kuling... Fortfarande småsur... Men mer øvning infør sommaren snart hoppas jag! (Men i helgen blir det surf!)

Kram!

2009-06-03 @ 15:55:18
Postat av: Ida

Japp, hatar när min parter bara drar på & hamnar alldeles för högt upp över närmsta säkring - alldeles för läskigt för mig!



Oh, så Viktor klättrar också? Det hade jag inte riktigt snappat upp, trodde att det var du & dina jobbkompisar som var på.



Kram!

2009-06-03 @ 16:52:21
Postat av: sQ

Jadå, trots højdrædsla! Vældigt bra av honom (stod bara och skakade uppe på væggen sist) Har klættrat lite med en jobbarkompis men hon har problem med skuldran, hon ska nog snart med igen, men annars ær det folk relaterade till Vs jobb vi brukar klættra med.

2009-06-04 @ 14:46:31
Postat av: Ida

Ah, han har den typen av höjdrädsla - Magnus är på samma sätt. Så, hälsa Viktor & säg att jag tycker att han gör det jättebra!

2009-06-04 @ 15:23:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0