Så fint...

Har tillbringat de sista dagarna med att försöka leta upp lite svensk musik att spela på vår midsommar-fest & snubblade så igår över Lars Winnerbäcks & Miss Li´s "Om du skulle lämna mig nu". Så himla fin låt. Säkert sista svensken i världen att lyssna på denna låten, men jag är helt betuttad. Spelar den om & om igen som ingen annan låt har blivit lyssnad på sedan jag hörde "All by myself" när jag var typ 14. Den absolut bästa delen i låten är när Miss Li sjunger att hon inte skulle ha så bråttom att träffa någon ny. Det får mig att tänka på mitt uppbrott från mitt ex & en av de kommentarer som fastnade som en liten gadd för ett tag "Jag antar att det inte kommer att ta så värst lång tid för dig att skaffa någon ny"... För det kändes så vansinnigt långt borta just då, att träffa någon ny. Sedan, när allt var förbi & jag var uppe på fötterna igen, var det så vansinngt skönt att vara själv. Bara fokusera på mig & saker som jag tyckte var roligt. Lära mig nya saker, umgås med människor jag tyckte om, resa, flytta, skratta, klättra. Allt sånt som jag aldrig gjort om vi fortsatt tillsammans. Ibland är ensamhet den största gåvan man kan få, det allra bästa sättet att lära känna sig själv.  

Kommentarer
Postat av: Mgs

Tja! Fatta att du kommer snart! Btw är det dags att återupptäcka Nina Persson tycker jag...

2009-06-18 @ 02:03:29
Postat av: Ida

I know! Snart, snart! Hm, Nina Persson sager du... Nagot mer specifikt forslag pa lat?

2009-06-18 @ 14:59:03
Postat av: Mgs

Kom igen! Hon är så jävla het i (Losing) My Favorite Game-videon! Sen kan man inte klaga på Maja i The Sounds...det är något med svenska sångerskor alltså. Fan va överraskad du kommer bli nör jag kommer hem den tredje augusti! jag längtar!

2009-06-18 @ 19:48:37
Postat av: Ida

Maja tycker jag om! För en tre fyra år sedan hade jag en liknande frisyr som henne & fick massa kommentarer om det, mkt roligt! Oki, ska checka Ninas video. Något mer förslag?



Hm, överraskad säger du... För att du biffat till dig så eller? ;)

2009-06-18 @ 23:14:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0