Vad ska jag köpa?

Herregud - fick precis total ångest över Pauls födelsedag. Har inhandlat två böcker som är lite småroliga & en cam, but that is it. Måste alltså snarast komma på minst en till present. Needless to say så är jag helt lost, har noll & inget uppslag. So, hilp! Har någon något klurigt förslag på vad jag skulle kunna ge honom? Någon universiell present som alltid blir 100% lyckad?

 

Medan jag väntar på räddande förslag ska jag tröst googla mazarintårtor...


Kommentarer
Postat av: ma

Ja, det var svårt. Men börja med att gratulera honom och så en puss från oss var och en till honom och ...

Mgs undrar om en skämtgrej vore på plats. Hur är det med musikprylar, t ex en gammal Paul Anka skiva, noter för valthorn eller en taktpinne. Något svenskt från Ikea. Och grattis båda två för 1 år ihop. Kramar

2009-06-22 @ 22:12:19
Postat av: Ida

Inget mer onödigt! Det sköter han så bra själv! Tänker att jag kanske kan försöka hitta en snygg tröja till honom, Banana Republic har lägligt nog precis startat upp sin sommar-rea så det blir första anhalten. Vilken storlek har Magnus där, small? Tack för gratulationerna & jag lovar att framföra pussarna. Kram!

2009-06-22 @ 23:12:10
Postat av: ma

GRATTIS PAUL!

Mgs har storlek S/P (eng/fra?) på tröjor han köpte i Toronto. Ett icke-förslag från Mgs var att ge honom en rakapparat!

2009-06-23 @ 13:22:51
Postat av: Ida

Ja det var det jag gissade på tillslut, så det ska nog funka bra! Han fick två t-shirts eftersom han inte direkt är någon skjortkille... :) Icke-förslag, så som i att det är det sämsta jag hade kunnat ge honom? Nej, jag lovar - det fanns aldrig med i planerna. Kram!

2009-06-23 @ 16:39:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0