Kom igen nu, lite hjälp!

Oki - på torsdag är det SWEAs påskfest med tillhörande hattparad. Vilket ju då innebär att moi har typ fyra dagar att påta ihop något. & då är frågan - vad? Ska jag köra sverigetema, canadatema, påsktema eller bara något helt random? Förslag mottages alltså ytterst tacksamt. Även små påminnelser i kommentarsfältet, annars är risken stor att jag tvingas panika & åka dit iklädd min bergsklättrarhjälm...

Kommentarer
Postat av: Sandra

Du har inte kvar "hatten" du gjorde på låg/mellanstadiet. Det var väl en tävling om vem som hade bäst som var i musiksalen. Undra om inte Petra vann den? Nä, men jag tycker att vårtema skulle vara fint, hur man nu gör det ;P Kram!

2009-03-30 @ 19:40:07
Postat av: Ida

Den finns nog säkert kvar någonstanns i källaren, vi är ju inte direkt kända för att slänga saker i vår familj... :) Japp, Petra vann med sin hatt som såg ut som en tårta med tillhörande tårtspade. Tror att jag blev två eller trea, minns inte riktigt. Dock minns jag att Josefin höll på mutade till sig röster för sin cowboyhatt med små plastgubbar på som de betalat en sömmerska för att göra... Lite långsint där ja. :)



Vårtema... hm, ingen dum idée, det ska jag komma ihåg! Kram!

2009-03-30 @ 19:53:03
Postat av: Sofia

Vet inte vad swea är.. men påsktema låter kul! ;)

2009-03-30 @ 20:20:30
URL: http://marmelina.blogg.se/
Postat av: Ida

SWEA är en klubb för svenska kvinnor som inte längre bor i Sverige. Hjälper lite när man känner sig som mest sjuk av hemlängtan! :)

2009-03-30 @ 21:09:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0