Meeting...

Hepp, ny dag! Som börjar komma igång så smått - var nämligen rätt sliten när jag vaknade imorse, att vara ute & fira St Patrick's Day med irländare visade sig vara lite fullt ös medvetslös. Oh well, kul hade jag iaf! Roligt kommer jag med all säkerhet att ha ikväll också - för då är det nämligen dags för vårt första planeringsmöte gällande sommarens Sverige resa! Planen är att Jaime, Paul & moi ska bänka oss på en pub med bra internetkontakt & sedan fila fram en preliminär reserutt. Åh, ser fram emot det så mkt! Ska bli så underbart att få komma hem igen & få visa upp Sverige!

Kommentarer
Postat av: Martin

Låter bra!! Jag vill vara med och planera...

2009-03-17 @ 08:32:28
Postat av: Jo

Jag lääängtar tills ni är här =)

2009-03-17 @ 10:49:14
Postat av: Ida

Martin - Oki, just nu har Paul & Jaime alla de temporära datumen men ser ut som om vi flyger från T den 23 eller 24 juli. Sedan hänger vi alla i Sverige ett tag & efter att Paul har åkt hem så möter jag upp Jaime i Munchen & sedan drar vi & klättrar antingen i Frankrike, Österrike eller Schweiz.



Jo - Längtar så mkt också! Kommer inte att kunna stanna sså länge nere i Linköping, men kommer att vara kvar i Lycksele ett tag efter att Paul åkt hem, hade varit kul om du hade kunnat komma upp då så hade vi kunnat åka ut till stugan tillsammans. Ringer någon dag så kan vi prata mer.



Massa kramar till er båda!

2009-03-17 @ 13:43:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0