What?!

Har förövrigt introducerats för Julias nya pojkvän. Eller snarare så introducerade jag mig själv eftersom Julia är Julia... Anyway, killen heter Tyson & doktorerar även han i filosofi precis som Jörg. Där slutar dock likheten mellan dem. För medan Jörg numera refereras till som 'The German God' av mig & Isolde så är Tyson typ kort, mörkhårig & lite lätt ointressant till utseendet. Dessutom så är han svår. Bär skortor i mörkt kritstrecksrandigt tyg, röda sneekers & en liten hatt med fjäder - naturligtvis på snedden. Vidare har han fått Julia att börja röka & så pimplar de rödvin konstant. Jämfört med världens trevligaste Jörg har Tyson alltså inte så där jättemkt att komma med.

 

De är ett sånt där typiskt par som man hajjar till över & ifrågasätter sig varför en så vacker tjej är ihop med en så oansenlig liten sprätt.

 

However, jag har kommit på svaret. Tyson fetignorerar Julia cirkus 25% av tiden, vilket gör att hon blir helt frantic & osäker & gör allt för att fånga hans intresse igen. & så fort han reagerar på minsta sätt igen fnissar hon som en liten flicka & blir helt till sig. Moi finner allt detta ytterst fascinerande & kan liksom inte låta bli att undra lite över hur kvinnor fungerar... 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Intensivt tittande från mannens sida, oberoende intresse för henne, brukar också få Q på fall!

2009-03-10 @ 19:54:30
Postat av: Ida

Kanske det, men det har jag åtminstonde lättare för att förstå.

2009-03-10 @ 20:21:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0