Fancy new stuff!

Trevlig start på dagen, min handledare kom förbi för att hämta upp en bok han behövde & stannade sedan upp i sin typiska "Jag står & tänker, var god håll tyst" posé. Teg som en duktig liten mus & fick sedan min belöning. Jörg förkunnade att det inte är bra för min rygg att bara knappra på min Mac så han kommer att ge mig en ny stor, platt, datorskärm samt ett nytt tangentbord. Trevligt, trevligt. Det tackar vi för! Sedan försöker jag förtränga återbetalningen, han vill nämligen att jag ska läsa en kurs i statestik till hösten. Det ser vi ju inte fram emot... Suck. Har en sån där malande känsla av att jag inte kommer att begripa ett dyft även om jag anstränger mig så att jag blir blå. Oh well, jag kanske får en liten pebbel i huvudet under klättrandet i sommar som omprogrammerar systemet lite så att den delen av min hjärna kickar igång! Ingen bumling i världen kan dock kickstarta geografiavdelningen eftersom den delen aldrig utvecklades... :)

Kommentarer
Postat av: Maja

Vilken ängel till handledare... :)

2009-05-15 @ 20:22:26
URL: http://missmor.blogg.se/
Postat av: Ida

Ehum... första gången jag tänkt på honom ens i närheten av konceptet ängel, men sure - idag är jag glad så då kan vi kalla honom för det! :)

2009-05-15 @ 20:36:04
Postat av: Martin

Hmmm... om det är statistik du menar =) så kanske jag kan hjälpa dig lite. Jag blir ju doktor i det om drygt en vecka...



Kram

2009-05-19 @ 09:03:35
Postat av: Ida

Suck, kan ju inte ens stava till det! Argh, detta kommer att gå så dåligt! Kommer nog med all säkerhet att återkomma med konceptet 20 frågor! :)

2009-05-19 @ 15:02:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0