ARG!

Drömde så otroligt verkligt i natt. I drömmen hade vi precis anlänt till Lycksele för att fira jul när Pauls mobiltelefon plötsligt ringde. Han svarar & det visar sig att det är hans ex som ringer för att tala om att det här med att vi firar jul i Sverige känns alldeles för jobbigt & att hon är påväg över. Vilket får Paul att lova att han ska hämta upp henne på flygplatsen. Jag, som i drömmen lider av svårartad halsfluss, får tokspel men inte ett ord kommer över mina läppar eftersom halsen är kaputt. Så jag kastar en sko i huvudet på Paul när han går tillbaka till bilen & mimar fram att om han åker så gör han det permanenet. & så backar han ut bilen & kör iväg & jag vaknar & är så där arg att jag bara vill SLÅ till Paul... Är så märkligt att en dröm kan kännas så verklig att man vaknar upp & känner sig fly förbannad & helt ond. Speciellt när denna ilska riktar sig mot ens partner som sover fridfullt bredvid en & inte har den blekaste aning om att man i princip vill se dennes huvud på chavotten.

 

YTTERLIGARE en detalj som fick mig att bli aparg var att det inte fanns någon snö alls i Lse i drömmen. Har jag åkt över hela Atlanten får det allt banne mig vara en vit jul!


Kommentarer
Postat av: Jo

Jag har upptäckt något som jag tror kommer pigga upp dig. The Vampire Diaries! Ian Somerhalder har en av huvudrollerna =) Kommer nog själv använda det som personlig uppiggare denna gråa tid =)

2009-11-17 @ 14:32:15
Postat av: Ida

Ian Somerhalder gör att jag kan tänka mig att strunta i min fobi mot allt som kan tänkas likna en skräckfilm. Helt klart på min tio i topp lista över potentiella frikort! :)

2009-11-17 @ 17:27:01
Postat av: Jo

Men eller hur =) Det är en serie så det finns flera underbara avsnitt. Måste dock varna för att han är ond i det här, men han är fortfarande trevlig att titta på ;)

2009-11-17 @ 19:51:39
Postat av: Ida

Eftersom det är Ian känner jag att det här med att vara god eller ond inte spelar någon större roll! :)

2009-11-17 @ 21:06:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0