Julkänsla...

Trots att jag började shoppa julklappar redan i September (!) detta året så har inte julkänslan infunnit sig. Tills igår, innan filmen startade visade de nämligen reklam, däribland Coca-Cola isbjörnarna. PING sa det i mitt huvud & blev officielt jul... Lite skadad är man kanske.

 

Nu har jag varit nere en vända på Starbucks & plockat på mig en tonfisk-wrap samt en Chai i julkopp. När jag travade därifrån lovade jag mig själv att få ordning på huset till helgen. So, det blir till att övertala Paul om att det är ABSOLUT nödvändigt att vi tillverkar en julkrans till dörren, köper julljus till våra lyktor utanför trappen & kanske slänger in lite små julgranslampor på det. Jag hoppas att Paul kommer att vara med på planen, han brukar vara rätt bra på att haka på infall av denna sorten. Fast man vet ju aldrig... han är ju man så det kan hända att han bara "Nej men det är väl onödigt, vi ska ju inte ens vara här i jul". Ifall att den genen kickar in antar jag att jag får försöka lirka mig till det jag vill ha. Jag är ju kvinna, så jag har ju den genen istället... :)


Kommentarer
Postat av: sQ

Vi bestæmde, något tipsy (julebord sæsongen ær igång), i fredags att vi skulle bli med julgran i år! Problemet ær bara att vi har INGEN plats...menmen-ska køpa massa kitschigt pynt!! Och-har bakat lussekatter i helgen, nu ska jag bara sætta pepparkaksdeg + laga mængder med julgodis! Kitsch, gottis och alkohol i tid och otid ær ju det bæsta med sæsongen ;-)

2009-11-30 @ 14:51:20
Postat av: Ida

Oj julgran! Vuxenstämpel! I ärlighetens namn har Paul & jag också bestämt att vi ska ha julgran nästa år. Detta året faller det ju lite på att vi åker hem till Sverige.



Åh. Julbord. Det saknar jag! Hm, får kanske knåpa ihop ett litet till helgen då jag har svenskar på besök...



Kraam!

2009-11-30 @ 15:19:39
Postat av: Jo

Vi ska inte fira hos Johanna det här året så vi ska skaffa julgran om några dagar så att vi får lite härlig julkänsla innan =)

Jag är dock lite dålig på det här med att baka, kan dock hända att det blir lussekattsbak eftersom köpta inte är det minsta goda...



Kram!

2009-12-04 @ 12:47:07
Postat av: Ida

Klart att du ska baka - finns få saker som får mig så mycket i julstämning som att påta ihop en liten julkaka av något slag... Hm, ska kanske dra igång något på stört?

2009-12-05 @ 16:49:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0