Tack då...

Ida sitter & meckar vid mikroskopet. Klockan är 18.20 & ögonen börjar så smått gå i kors efter att ha glott ned i 1250 gångers förstoring de senaste fem timmarna. Beslutar mig för att börja packa ihop. I samma stund som jag skjuter tillbaka stolen slås dörren upp & Jörg rusar in med något vilt i blicken. Moi krymper ihop där jag sitter. Visar sig att han glömt att imorgon (idag alltså) är sista drop date för studenterna - vilket innebär att 30% av betyget måste vara satt. Vi är inte där ännu... Så jag får en bunt om 20 labbar som ska rättas på studs. Försök att rätta 20 labrapporter när du:

 

1) Inte undervisade under den laborationen (ENDA på hela kursen som jag inte står för)

2) Du aldrig jobbat med diatomer

3) & all referenslitteratur som uppgiften hänvisar till finns på biblioteket, som är stängt

4) Fråga ett omfattar 6 set av parametrar som ska mätas gånger 20. Alltså 120 ekvationer som måste kollas & sedan sättas in i en något mer komplicerad ekvation för att få ett värde på standard deviation...

 

På något vänster gick det. Klappade ihop min Mac vid halv tio (ungefär samtidigt som jag drabbades av ett major blodsockerfall) & knatade ned till parkeringen där sötaste Paul väntade med sushi. Väl hemma kurerade jag mig med sagda sushi, te samt ett avsnitt av Merlin & ett av Lost. Sedan svängde jag ihop en omgång granola & damp i säng.


Kommentarer
Postat av: Maja

Hej Ida! Nu var det så längesen jag va in här igen. Skola, jobb och Hampus tar upp all tid. Jag planerar att börja leva igen juni 2011 :P Hur är allt med dig? Krama!

2009-11-03 @ 15:58:59
URL: http://missmor.blogg.se/
Postat av: Ida

I know the feeling. Undervisning, forskning & att vara ansvarig för lite för många sociala event tar all min tid. Men men, bättre för mkt att göra än inget att pyssla med! :) Kram!

2009-11-03 @ 18:57:24
Postat av: Maja

Både lunch och party låter jättebra för mig :D

2009-11-03 @ 19:06:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0