Ute & klättrar igen!

Suck. Bloggen krånglar & ett par inlägg har försvunnit. Försöker igen...

 

So, överlevde mitt kommitte-möte & firade med att tillbringa delar av helgen ute i Buffalo Craig. Vädret här är nämligen lite smågalet för tillfället & i helgen hade vi närmare 20 grader varm. Mkt trevligt! Himla smidigt att kunna tillbringa en helg i november (i Canada!) i uppkavlade ärmar & med sol på näsan!

 

Sedan var jag kanske inte smidigast i stan denna helgen. Att sitta framför en datorskärm en hel vecka & bara tokjobba må vara bra för karriären men inte så mkt för fysiken...


Kommentarer
Postat av: Jo

Åh så härligt! Här är november inne i sitt ultimata depressionsläge... Grått, grått o grått med strimmor av grått. Och en temperatur på 2 plusgrader... Jag. Vill. Se. SOOOOOOOL!!!!!!! Omåttligt novembrigt mao. Ha det så fantastiskt o hälsa Paul =)



Stoooor Kram!

2009-11-11 @ 15:33:58
Postat av: Ida

Isch. Fast hur blåsigt är det? Inbillar mig att det ska vara lite bättre i Linköpingstrakten. November var nämligen alltid katastrofal för mig när jag bodde i Lund. GRÅTT, regn & hysteriska vindar som borrade sig in i märg & ben hade kunnat få den gladaste varelse att önska sig evig vila.

2009-11-11 @ 20:26:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0