I will fall asleep...

Är helt groggy trött idag, vet inte riktigt varför men så är fallet. Sitter & nickar över allt jag tar mig för, frukost, knyta skosnören, läsa artiklar, arbeta med foraminiferer... Eftersom jag ska undervisa idag kände jag att det var läge att göra något åt situationen. Sakt & gjort, travade bort till Starbucks för att tanka upp mig på en Chai tea latte. However, visar sig att det är en nybörjarmänniska som knåpar ihop min Chai & naturligtvis upptäcker jag inte avsaknaden av allt vad koffein & socker heter innan jag är halvvägs tillbaka till avdelningen, ie. ingen tid till att gå tillbaka. So, istället för min energikick har jag alltså sörplat i mig en dryg halvliter varm mjölk. Inte bra. Jag känner mig just nu som en liten tant på 82 år som parkerat sig i soffan & slagit på ekonominyheterna på tv. Så. Tunga. Ögonlock. Must... stay... awake..!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jag havdar att det ar vadret! Eller så har vi båda hade mycket. jag har varit lite zombie-esk hela veckan. Och vårt jobb ar ju inte det som håller en på tårna....sååå latt att bara falla ihop på datorn. snark. men men, mot fantastiska genombrott inom sedimentologi/formanifer!

2009-09-17 @ 09:23:01
Postat av: Ida

Ser så fram emot helgen! Ska rulla ihop mig till en liten boll & bara SOVA! & håller med, är så lätt att nicka till när man antingen bara läser artiklar eller ska knåpa ihop en egen... :)

2009-09-17 @ 16:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0