Skördetid!

Oki, nu har det varit lite dåligt med uppdateringen några dagar, men det har sina orsaker.

 

1) Jag har denna gången drabbats av jet laggen från helvetet. Är så trött hela tiden att det känns som om huvudet är fyllt av marshmallows. Vaknade till lite i söndags då Paul & jag drog till the EX (gigantisk mässa här i Toronto, typ Nolia men 50 ggr större), svårt att inte uppbåda entusiasm för nyfödda griskultingar, men sedan landade jag återigen i "jag hade lätt kunnat sova 16 timmar per dygn" träsket.

2) Paul & jag har försökt att fixa lite här hemma, typ skruvat ihop möbler & satt upp lampor

3) Vår trädgård är överfylld med frukt & grönsaker & Joao envisas med att plocka allt & ge det till oss. I mean, 20 tomater på samma gång... Vad gör man med det för att det inte ska bli dåligt? Paul äter ju inte ens färska tomater! Hitintills har detta därför producerats: tomat chutney, persikomarmelad & persikobröd. Av bara farten svängde jag även ihop en massa musli, men till den tillsattes bara köpesaker. Kände nämligen inte för att starta ett torka persikor projekt. Kvällens plan är att hitta på något med de 10 nya tomater jag precis fått samt de 15-tal färska lantägg som just dök upp på trappen... Ms Bree/Mary Ingalls har med andra ord tagit över min kropp. Ska försöka hålla liv i bloggen i annat fall hoppas jag på att mitt normala jag återkommer i samband med den första frosten.


Kommentarer
Postat av: Jo

Var Mary Ingalls extra fixig? Kommer jag inte ihåg... Däremot gläds jag åt att MsBree dyker upp igen eftersom det har varit lite dåligt på den fronten trots bloggnamn =)

2009-09-01 @ 15:48:47
Postat av: Ida

Men herregud Josefin, det var ju det enda de någonsin gjorde. Röka kött i egenhändigt tillyxade ugnar, stoppa korv, kärna smör, göra sylt, lagra färsk honung... Familjen Ingalls är EXTREMT svårslagna på pysselfronten!

2009-09-01 @ 19:28:34
Postat av: Jo

Jo, men jag fick intrycket att Mary var nåt extra speciell =)

2009-09-01 @ 22:52:58
Postat av: Ida

Tja hon var ju det äldsta Ingalls barnet & fick säkert dra ett tyngre lass. Dessutom så var ju Laura inte alls lika välartad!

2009-09-01 @ 23:13:54
Postat av: Jo

Så sant, Laura lyckades fler gånger hamna i trubbel =)

2009-09-02 @ 10:06:51
Postat av: Ida

Uum, mkt oförståndig liten jänta! Inte alls lika stabil som Mary!

2009-09-03 @ 18:01:25
URL: http://msbree.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0