Före & efter...

Satte som sagt upp en fondvägg igår. Paul var ytterst tveksam innan företaget satte igång eftersom han aldrig tapetserat förut medan moi som vanligt var optimistisk till konceptet. Fastän jag heller aldrig tapetserat... Anyway, så här såg det ut innan:

 

& så här ser det ut nu.

Lite mer ska dock komma till, har nämligen köpt en ny stor spegel som ska upp på väggen. Tidigare har vi haft en stor IKEA-spegel där, men den har förvisats ned till vardagsrummet eftersom den är en riktig clownspegel. Spelar ingen roll hur bra "smaldag" man än har, i vertikalt led ser man ändå ut som en liten pumpa när man kikar in i den spegeln. I horisontalt läge däremot, så som den nu hänger, ja då ser man helt plötsligt väldigt smärt & smidig ut. Således har vi (lite självbedrägeri skadar aldrig!) hängt upp den mitt emot matsalsbordet.


Kommentarer
Postat av: Jo

Blev jättefint! Tänk att så lite kan göra så mkt =)

2010-04-19 @ 14:57:50
Postat av: Ida

Tack. Vi är supernöjda. Bäst var att det gick så himla smidigt. Tror att vi båda trodde att mönsterpassningen skulle bli ett litet helvete men det var inte alls speciellt svårt. Nu blir det till att tapetsera en annan liten fondvägg nästa helg.

2010-04-19 @ 16:14:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0