I want my Mayflower!

Önskade mig ju tidigare en liten majblomma & tydligen är den på väg hit - bara det att den inte dykt upp ännu. Oh vad jag hoppas att den kommer fram innan fredag! Naturligtvis inser jag att postgången just nu är skackig, askmolnsåterhämtning & allt det där... Men det kändes ju lite surt igår när Paul & jag kom hem från gymmet & det fanns ett litet brunt kuvert i brevlådan, jag var hundra på att det var till mig. Vilket det naturligtvis inte var, det var till Paul & innehöll en liten bluetooth-adaptor som han fått hitskickat från Hongkong på bara ett par dagar. Hur är det möjligt att en liten teknikpryl från asien kan ta sig hit snabbare än en liten pappblomma från Sverige?!

 

Suck.

 

En rolig sak dock. Paul skypade med farmor (i text, farmor skriver på svenska & Paul översätter med hjälp av google) häromdagen & majblomman kom upp i konversationen. Meningen "har mitt brev med majblomman kommit än?" blev med googles hjälp "Has my letter arrived with the Mayflower yet?". Total förvirring hos Paul som inte förstod om det var google´s översättning som spökade eller om farmor helt plötsligt beslutat sig för att driva lite med sin ålder... :)


Kommentarer
Postat av: Jo

Hahaha! Hysteriskt kul =) Man ska alltså inte lite på översättningen till hundra procent =)

2010-04-27 @ 17:13:55
Postat av: Ida

Nej, man ska inte det. :) Paul var helt lost & jag skrattade i typ fem minuter när han visade mig google´s översättning.

2010-04-27 @ 18:36:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0