Lite sorgligt...

kändes det när jag läste morgonens nyheter på nätet. Jag hade verkligen hoppats att Madeleine & Jonas skulle klara sig igenom hela denna mediekris/kärlekskris. De var ju så söta tillsammans. Så mycket mer "levande" än storasyster & hennes stelopererade pojkvän... Men, men, antar att i just kungahuset så är otrohetsaffärer EXTRA svåra att komma över. I mean, det är nog illa i verkliga livet för kretti & pletti - men att ha något sådan utmanglat över hela Sverige blir nog övermäktigt för vem som helst. Tycker synd om dem båda. Det gör däremot inte Paul. Han har döpt om Jonas till "Doofus" & förklarat att han inte tycker att han riktigt har alla hemma. Moi däremot... mnja... Det var väl inte jättesmart att ha ett one night stand med en partyglad 21-åring, inte när man är en offentlig person, men samtidigt känner jag förståelse för honom. Efter åtta års förhållande med mer regler & mer övervakning än något annat normalt par kan jag förstå om han slängde hämningarna lite överbord så där i fyllan & villan.

Kommentarer
Postat av: mgs

Jag håller med dig - det var tråkigt att det inte höll för, just dem.

Har majblomman, från farmor, kommit fram?

M

2010-04-24 @ 19:11:34
Postat av: Ida

Vi får hoppas att det går bra för dem båda.



Nej, ingen majblomma ännu. Men ett jättefint brev från moster Maria. Blev helt rörd.

2010-04-24 @ 20:30:16
Postat av: mgs

Vad roligt! Jag tror att farmor har nämnt till mig att Maria blev mycket imponerad av att du blev "allra första, bästa TA" in the big city of Toronto!

Den kommer säkert till veckan. Alla flyg var ju inställda i Sverige, och stora delar av Europa, förra veckan p g a Eyjafjallajökul. M

2010-04-24 @ 21:52:02
Postat av: Ida

Alltså, det var ju inte så att jag blev bästa TA av alla TA´s i hela Toronto - bara bästa TA på geologen, inkluderat alla underavdelningar. Vilket jag ju i sig är jätteglad för.



Gissade på att det skulle vara stora problem med posten. Förhoppningsvis kommer den innan första maj!

2010-04-25 @ 00:27:26
Postat av: mgs

Ja. så var det med TA:n, men det är jätte STORT i sig. Bär sveorna majblomman där borta?

Har du något nytt att berätta om Mammut? M

2010-04-25 @ 10:46:33
Postat av: Ida

Nej, jag har inte sett några majblommor här. De flesta av styrelsemedlemmarna är ju lite äldre också, så de har inte lika mkt kontakter i Sverige längra - kan kanske spela in.



Mammut är VÄRLDENS sötaste. Bilder kommer!

2010-04-25 @ 17:04:18
Postat av: Jo

Måste hålla med Paul här, inte jättesmart att vara otrogen när man är förlovad med en prinsessa.

2010-04-26 @ 11:29:23
Postat av: Ida

På den punkten är vi alla ense - inte ett dugg smart. Pauls totala dumförklarning av Jonas har dock mer att göra med hur Madeleine ser ut (i jämnförelse med norskan).

2010-04-26 @ 15:14:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0