So late - but now I've sold my sole to S. Meyer too...

Precis som med Harry Potter är jag cirkus 100 år efter alla andra när det kommer till Twilight böckerna. Köpte på mig den första på LAX för att försöka fördriva dödsångesten på flygplanet (vilket ju rätt tydligt poängterar att jag inte är helt fokuserad i närheten av flygplan - smart att köpa på sig en bok om vampyrer när man fruktar ond & bråd död) & läste ungefär 10 sidor på planet innan jag gav upp & fokuserade på andningsövningar. Väl hemma dock... Läste ut alla femhundra sidor på cirka 4-5 timmar. Slutsats, jag ville ha mer... Så, igår åkte vi till Indigo & moi plockade på sig bok två & tre. Bok fyra finns inte i pocket ännu, så jag lurar på den lite till.
Nu, så här vid tio-snåret på morgonen BORDE jag väcka Paul & lite käckt svänga ihop lunchmatsäck & klättrarattiraljer. Istället finner jag mig forsätta in på kapitel fyra i New Moon. Bokmalen i mig känner att permanent semester allt vore något...

Kommentarer
Postat av: Jo

Så böckerna är bra? Jag har bara sett första filmen och den kändes rätt konstig, lång inledning och ett abrupt slut. Vill ändå se fortsättningen, men böckerna kanske är nåt att ha?



Kram!

2010-04-12 @ 16:59:09
Postat av: Ida

Filmen SÖG! Vanligtvis så är ju filmerna alltid sämre än böckerna, men detta var lite extremt. Känns som om de svängde ihop filmen lite så där på en månad eller två bara för att de viste att alla 14-åringar i världen skulle se den i vilket fall. Köp första boken som pocket & läs, mkt bättre!

2010-04-12 @ 18:23:17
Postat av: Jo

Ok, får kanske ta o göra det då =)

2010-04-13 @ 16:18:38
Postat av: Ida

Blir perfekt sommarläsning på torpet! För jag antar att du är tillbaka i Fridhem nu eftersom du fick paketet. Har hunnit en fjärdedel in i bok två, inte lika bra men börjar plocka upp tempo lite i alla fall.

2010-04-13 @ 18:02:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0