Armbågar...

behövdes det för att ta sig runt down town igår eftermiddag. Julhandeln är VERKLIGEN i full gång. Megha & jag halvdog i våra dunjackor i trängseln & kraschade tillslut in på Starbucks där vi bara kollapsade i ett hav av kassar & snöskor (min julklapp till P). Inte förrän klockan var närmare 9 trillade jag in i hallen. Då var jag så trött att risgrynsgröten kändes som ett projekt i skalan "skicka män till månen". Så det blev en avokade & te istället. Efter att jag fått lite energi i kroppen ägnade jag återstoden av kvällen åt att slå in julklappar. Jag försöker att tänka att det är kul & julmysigt, men just paketinslagning tycker jag hör till en av livets största tråkigheter. Ungefär lika kul som att sortera sockor eller städa ut microvågsugnen.

Kommentarer
Postat av: Jo

VA?? Hatar du presentinslagning? Det som är så mysigt. Det var det som till slut lyckades ge mig julkänsla. Det i kombination med julmusik =) Är väldigt kul att kunna knåpa ihop rätt papper med rätt snöre o rätt etikett =) Jag älskar att slå in julklappar! Även om jag inte är särskilt bra med avancerade vikningar o grejs så är det lite av en prestigesak att slå in en present fint och genomtänkt =)

2010-12-21 @ 17:23:37
Postat av: Ida

Ett paket fixar jag att känna så med, efter paket två börjar det kännas lite mer som ett straff & i slutändan vill jag mest bara strypa mig själv med presentsnöret. Lite konstigt det där eftersom jag i regel älskar att pyssla + tycker att det är jättekul att själv få vackert inslagna paket. I ärlighetens namn så är faktiskt Paul mycket bättre på att få till det snyggt. Vilket är super - betyder att jag inte behöver våndas fullt lika mycket! :)

2010-12-21 @ 17:39:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0