Dagen efter...

Jehup. Överlevde försvaret. Två timmars utfrågning. Skoj. Speciellt eftersom mina handledare kanske inte är de allra bästa på just handledarbiten. Eller på att kommunicera med varanda. över huvud taget Väldigt mycket handledarrelaterad panik där de senaste dagarna. Det hade ju gjort livet lättare om de bara hade kunnat prata med varandra lite oftare istället för att ta saker & ting via sina PhD-studenter...

Oh well. Jag klarade mig ju - det är det viktigaste. Firade med två Rekordelig cider & massa sushi. Fast... måste erkänna. Det känns så uselt just nu att jag inte åker hem över julen. Har ju jobbat som en lite mula sen jag kom tillbaka efter sommaren & så drar jag världens lass nu - klarar av det hela - & så är belöningen... Ja vad. Mer jobb? Lite "tid att städa badrummet hemma nu när jag inte behöver jobba helg". Var är tjusningen i det? Var är kicken? Ingen jäkla stanns. Suck. Jobbar man som ett djur så behöver i alla fall jag något roligt att se fram emot efter det. & en 45 minuters resa ut till Newmarket över julen känns ju inte direkt som någon jämnbördig kompensation mot för att få åka hem eller vart som sjutton helst annars. Neeej... Fy. Just nu känner jag mig rätt tom & urholkad måste jag erkänna & julen med Paul´s föräldrar känns lite mer som ett straff än något att se fram emot. Inte bra.

Kommentarer
Postat av: Frida

Men eftersom ni är världens snällaste & bjuder hem oss så ska väl vi 3 svenskar kunna utbyta lite julkänslor a la Sverige..? =)

Eller så slutar det med att vi alla grinar för att svensk jul är the shit...



Hihi..

2010-12-09 @ 00:51:40
URL: http://fridacaroline.blogg.se/
Postat av: Ida

Svensk jul är the shit - men vi får göra det bästa av dagen i alla fall! Måste bara hålla tummarna för SNÖ!

2010-12-09 @ 18:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0